Masters u Brodu

Teme vezane za domaće turnire

Masters u Brodu

Postby lovra » Tue Feb 12, 2008 1:04 pm

Eto, pripreme za masters su u tijeku, ap ako neko ima nekakva pitanja ili nedajbože nove informacije, neka to obznani ovdje. Kako stojimo sa sponzorstvima. Ja tajnik a nista neznam ccc.
lovra

Re: Masters u Brodu

Postby lovra » Sat Mar 08, 2008 6:14 am

Predsjedniče, hoćemo li imati kakav sastanak glede organizacije samog turnira. Ko treba doć, kad i gdje. De neki sastanak organiziraj, a usput možemo i po pivo popit...dva. 8-)
lovra

Postby Bad Dad » Tue Mar 11, 2008 10:40 am

Može sastanak u četvrtak navečer u snoopy-u, npr.20h , zapravo trea u petak oko 17h nas nekoliko mnogo pametnih i malo snage da istovarimo kamion i pomognemo mladicima uz koje pivo dva, pa bih molio da se u četvrtak donesu i kvalifikacije, testovi IQ-a, sprema i životopis.
Unaprijed Hvala.
Vaš vrhovni miš. :ugeek:
Bad Dad

Postby Brodoslav » Mon Mar 17, 2008 5:50 pm

Došao je i taj 15.03. posljednji u seriji Mastersa. Mi brođani dugo smo ga očekivali iz razloga što se rijedak broj naših članova upušta u duža putovanja pa je ovo bila prilika da i oni okušaju u dvobojima sa igračima iz ostalih liga. Međutim, usprkos sjajnoj organizaciji i velikom trudu Saveza i Miševa pogotovo, ni ove godine nije bilo prevelikog odaziva, pri tome čak niti ne mislim na igrače iz ostalih saveza, već nije bilo niti iz našeg. Vjerojatno je tome uzrok bilo prelijepo vrijeme i nedostatak motiva jer realno nitko nije niti mogao ostvariti neki veći pomak na tablici HPS-a. Isto vrijedi i za gostujuće igrače, tablica je uglavnom već bila formirana, onaj tko je hvatao posljednji vlak, pojavio se kod nas u gostima. No, da ne kvarimo dojam, nadam se da su se gosti osjećali ugodno i da su bili zadovoljni organizacijom i što se meni osobno najviše svidjelo, izgledom i ugođajem dvorane za igranje. Nisam obišao sve turnire, ali one koje jesam ipak svrstavam iza našeg u Slavonskom Brodu. Središnji prostor sale u zauzimali su stolovi, koji su svojim dobrim rasporedom omogućavali su odmor između igre i nesmetano praćenje turnira za one koje je zanimao ishod pojedinig partija. Pomak prema naprijed je bila i organizacija prostora za pušenje ispred sale koja je bila uređena kao kafić. Na ostalim turnirima nije dopušteno unošenje pića u dvoranu gdje su aparati, ali organizacijski uvjeti i disciplina igrača odnosno njihova kulturna razina, koja je bila na zavidnom nivou, ovoga puta je to omogućila. Što se samih rezultata tiče ne možemo se pohvaliti ukupnim dojmom i ostvarenjima. Iskusniji igrači baš nisu imali svoj dan ili im ždrijeb nije bio sklon, a oni koji su prvi puta nastupili na turniru, bili su pod prevelikim utjecajem nervoze; kako bi to slikovito opisao jedan od njih; tresli su se kao telići na stočnoj pijaci, he he. Naravno, šećer dolazi na kraju, da mi kao organizatori ne bismo ostali samo na organizacijskom ostvarenju pobrinuo se Josip Jakubiv među rajom poznat kao Jopa. Jopa je odigrao turnir na viskom nivo i pokazao zavidnu razinu hladnokrvnosti i preciznosti. Svi smo već doživjeli situacije u kojima ruka zadrhti u presudnom trenutku i živci popuste. Međutim Jopi se to nije dogodilo sve do finalnih okršaja. Njegov hobi filatelija pokazao se kao skriveni adut, jer samo strpljenje i dobri živci mogu omogućiti dobrom filatelistu nagradu za uloženi trud. To što je oženjen također se pokazalo kao veliki plus, jer samo oženjen muškarac može pokazati svu svoju snagu koncentracije i samokontrole. Za finale te odlike ipak nisu uspjele nadvladati, vjerojatno jer se igralo na povišenom postolju i uvjeti su bili malo drugačiji nego na parteru (a i žena je došla što je malo skrenulo pozornost sa najvažnije spredne stvari - (toga dana, mislim). U svakom slučaju, naš se Jopa ipak još jednom popeo na taj podest i to da bi zasluženo primio medalju za četvrto osvojeno mjesto. Bravo Jopa, od srca ti čestitamo i hvala ti što si nam osigurao trenutak ponosa, jer ovo je prvi puta da se jedan igrač iz našeg saveza popeo na postolje na našem turniru. Čestitke još jednom svima koji su svojim trudom i zalaganjem omogućili da se ime Slavonskog Broda spomene na karti zaljubljenika u pikado sport.
Brodoslav

Postby Ludi Ludjak » Mon Mar 17, 2008 5:55 pm

Brodoslave kite stari sto ne proslijedis takove textove lovrekovicu da ih stavi na stranicu ;) , steta da tvoje literarne sposobnosti ostanu vidljive samo dijelu ljudi posto nevjerujem da svi bacaju oko na forum
Ludi Ludjak

Postby Brodoslav » Mon Mar 17, 2008 5:56 pm

možda mi jednom otvori i account??
Brodoslav

Postby Ludi Ludjak » Mon Mar 17, 2008 6:00 pm

a i ja sam cak o tome razmisljao nebi bila losa ideja da podijeli par acc pa kad netko ima nalet inspiracije da nabaci neki post :)
Ludi Ludjak

Postby Brodoslav » Mon Mar 17, 2008 6:04 pm

Ovo sam samo jednom radio besplatno :D :D , više to smatram kao razgovor za posao, ako prođem, hm, čekam šušku :mrgreen:
Brodoslav

Postby lovra » Mon Mar 17, 2008 6:10 pm

NAROČITO AKO JE IZVOR INSPIRACIJE POLA LITRE RAKIJE :shock:
lovra

Postby Brodoslav » Mon Mar 17, 2008 6:12 pm

Hm, ovo sam pisao trešten trijezan, sad me zamisli pod gasom, ni ovako baš ne razumijem sve što sam htio reći, kakolibimi bilo tek pod rakijom??
Brodoslav

Next

Return to Turniri