Brodoslav wrote:Poklekli ste, ništa od vlaka za Senj. Da probate autobusom ili autostopom ?
Dakle, nakon polovice prvenstva postalo je malo dosadno i predvidivo, podmladak je već pakirao kofere i šiljio priču i strelice. No dolazi kraj sezone i ekipe se dižu; Piramida se pojačala, Pršljenovi su se zainatili poslije Piramidinog upisa bodova bez borbe, Podmladak se unervozio a Seniori nanjušili krv, poput miša koji nanjuši najfiniji smrdljivi francuski sir.
Ono što je usred prvenstva ličilo na dosadnu završnicu u kojoj se samo broji bodovna razlika, postala je borba za svaki bod - neka, to je bio i cilj lige, da bude izjednačena i kvalitetna. Što se tiče izjednačenosti, ne mogu svi biti najbolji, ali kao što smo vidjeli, svako svakom može otrgnuti bodove. Što se tiče kvalitete, bilo je zaista vrhunskih bacanja i čini mi se da se nivo igre svima podigao u odnosu na prošlu sezonu. Liga je počela dobivati naznake prave borbe, što mi se čini da dosada i nije bio slučaj uvijek, nekad se igralo pomalo i mlako, no sjednica saveza na kojoj su donešeni, po meni bitni zaključci, donijelo je i onu potrebnu dozu pozitivnog naboja i želje da se svako pokaže u najboljem svjetlu.
Zato pozdravljam sve igrače, želim im mirnu ruku i hladnu glavu, jer će na kraju upravo te odlike presuditi pobjednike.
Ludi Ludjak wrote:Krkani su prikupljali iskustvo ove sezone al nagodinu ste nahebali svi kompletno kad se pojacamo za jos par krkancina![]()
.Btw za spasavanje sezone nametnuli smo si cilj osvajanje kuma
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests